Mine sider
Mine sider
Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Min målsætning | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Luciabrød med protein og fiber

Er der noget bedre og mere fornøjeligt i juletiden end luciabrød. Her er vores bud på en version af disse gule boller, med et lavt kulhydratindhold, og et højt fiberindhold, så du ikke synder. Indholder også protein, som giver dig en langvarig mæthedsfornemmelse.

Ingredienser:
• 50 g kokosmel
• 40 g mandelmel
• 40 g Core Whey Protein Natural *no sweetener*
• 6 spsk fiberhusk
• 2-3 tsk stevia
• 2 tsk bagepulver
4 spsk saffran
• 1 knivspids salt
• 4 æggehvider
• 2 æggeblommer
• 100 g kvark

Sådan gør du:

  • Alle de tørre ingredienser, undtagen stevia, blandes i en skål.
  • Æggehvide og stevia piskes, indtil æggehviden er meget fast og hvid.
  • 1 æggeblomme, kvarg og kalorielet madlavningsfløde røres til en jævn creme, creme røres i skålen med de tørre ingredienser, og derefter foldes æggehviden i, indtil du har en jævn dej.
  • Ovnen opvarmes til 160 grader, og dejen hviler i cirka 20 minutter, inden den rulles til store pølser, som formes til luciabrød. Den anden æggeblomme piskes og pensles på bollerne.
  • Bages i ovnen i cirka 20 minutter.
Næringsværdiper 100g
Energi155 kcal
Protein15,6 g
Kulhydrater3,7 g
Fedt8,7 g

Ingredienser

 
Nicks Stevia Drops
 
Core Whey Protein
 
Mandel ØKO
 
Mandelmel RAW&ØKO
 
Safran Økologisk

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej