Pre-workout

Pre-workout eller PWO, som det ofte forkortes, er et af de bedste tilskud til dig, der vil yde en toppræstation, hver gang du træner. Pre-workout indeholder nemlig forskellige af stoffer, der har til formål at hjælpe dig til at øge dit fokus og forbedre din udholdenhed. PWO findes både som pulver og tabletter, og det findes både med og uden koffein og andre stimulanser. Udforsk udvalget, og find det pre-workout, der passer bedst til dine behov.

Hvad er Pre-workout?

Pre workout, også kaldet PWO, er et kosttilskud, der tages før træning. PWO indeholder aktive ingredienser, der bidrager til din præstation, udholdenhed og muskelpump. Forskellige PWO'er er udviklet og målrettet til særlige formål. Nogle almindelige ingredienser, der normalt findes i PWO, er koffein, kreatin, beta alanin, mineraler, arginin og kulhydrater.

Fordele ved PWO?

Fordelene ved PWO er mange. Et pre workout kan give dig et ekstra boost af energi til at øge din præstation og dermed forbedre dine træningsresultater. Med et skarpere fokus og øget mental energi bliver du mere udholden, og præsterer endnu bedre mod at opnå en maksimal træningssession. PWO'er kommer i forskellige former til forskellige formål. Søger du skarpt fokus, kan du vælge en PWO med centralstimulerende stoffer. For at få energi og for at bremse mælkesyren er fx en PWO med kreatin og beta-alanin fremragende.

Hvornår skal man tage PWO?

PWO skal tages inden træning. Det nøjagtige tidspunkt for at tage PWO varierer, men normalt omkring 15-30 minutter før træning.

Har PWO bivirkninger?

PWO bør ikke overdoseres, det bør altid tages i henhold til den anbefalede dosis for at undgå bivirkninger. Hvis du tager en PWO med koffein for sent, kan du have problemer med at sove om natten. Nogle mennesker kan også være følsomme over for ingredienser i PWO og kan opleve hjertebanken eller angst. Doseringsinstruktioner bør derfor altid læses før brug. Prikken i kroppen er en almindelig bivirkning af beta-alanin. Disse prikkende fornemmelser forsvinder efter kort tid, når du begynder at træne. Nogle mennesker elsker prikkene, da det giver dem lidt ekstra energi, men andre hader den stikkende fornemmelse.

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varemærke
Svenskt Kosttillskott6 Delta Nutrition2 Cobra Labs1 Self Omninutrition1 Optimum Nutrition1
Mærkning
Koffeinfri 2
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 11 produkter
Varemærke
Svenskt Kosttillskott6 Delta Nutrition2 Cobra Labs1 Self Omninutrition1 Optimum Nutrition1
Mærkning
Koffeinfri 2
Sorter
Mest populære
RAW Rampage
500 g
RAW Rampage
259 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
RAW Fury
680 g
RAW Fury
Gave med i købet
299 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
Core PWO Zero
180 g
Core PWO Zero
195 kr
5,0
5
Betyg: 5 / 5
Core PWO Power
550 g
Core PWO Power
219 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5
The Curse
250 g
Cobra Labs The Curse
389 kr