TENS & EMS

EMS og TENS-apparater virker smertelindrende ved både akutte og langvarige smerter. Med et TENS-apparat eller en EMS-behandling, kan du enkelt lindre dine smerter eller ømme led og muskler samt fremme din restitution efter træning. Vi har flere varianter af apparater med forskellige egenskaber - du finder blandt andet et knæ- og albuebind, som lindrer smerter med elektroniske impulser. Prøv også apparater, som kan bruges til både EMS og TENS. Se forskellen på EMS og TENS under 'Læs mere,' og find det rette apparat til dig.

I denne kategori finder du produkter fra mærker som Beurer og Paingone.

TENS & EMS - hvad er forskellen?

Hvis man blot kigger på navnet, så er der allerede en klar forskel. TENS er en forkortelse af transkutan elektrisk nervestimulering, mens EMS står for elektrisk muskelstimulering.

Hvordan virker TENS?

Et TENS-apparat placeres med elektroder, hvor smerterne er, og elektroderne sender derefter impulser til nerver og muskler. Der er to slags impulser, som kan bruges. Enten bruger man en højfrekvent stimulering, som blokerer smerten i det pågældende område, ellers bruger man lavfrekvent stimulering, som styker kroppens eget system for smertelindring, og som frigiver endorfiner i kroppen. Det gør ikke ondt at bruge TENS-apparater, men man kan føle en prikken i huden under elektroderne, som også kan føles som små muskelsammentrækninger.

Hvordan virker EMS?

EMS er udviklet til at efterligne den måde, som normale muskelsammentrækninger sker på. Elektriske signaler bliver sendt til musklerne, som derefter aktiveres og trækker sig sammen. Metoden bliver brugt til blandt andet at fremskynde heling og forbedre restitution, men EMS er også længe blevet brugt til at forbedre musklernes præstation. Når musklerne stimuleres med elektriske signaler, øger man både produktionen af endorfiner og blodcirkulationen, hvilket hjælper musklerne med at komme sig og reducere mælkesyre.

Læs mere
Filtre
Sorter
Mest populære
Filtre
Varemærke
Paingone2 Beurer2
Sorter
Mest populære
Filtre
Filtre Viser 4 produkter
Varemærke
Paingone2 Beurer2
Sorter
Mest populære