Core Casein
- Højt proteinindhold
- Lav på laktose
Produktrekommendationer
- Produktbeskrivelse
- Næringsindhold
- (5) Anmeldelser
- Levering og betaling
Lækker kasein Med langsom optagelse
Core Casein indeholder mælkeprotein, som langsomt udskilles i kroppen og tilfører dine muskler protein over længere tid end for eksempel valleprotein. Takket være den rene råvare er proteinindholdet højt, mindst 80 gram pr. 100 gram, afhængigt af smag. Core Casein findes i flere lækre smage. Du får ikke bare et velsmagende og fyldestgørende proteinpulver, Core Casein har også fantastisk næringsindhold og er lav på laktose, med tilsatte laktaseenzymer, så selv dem, der er følsomme for laktose, kan nyde en rigtig velsmagende kasein. Vil du have et usødet protein uden smag? Vælg da smagen Naturel uden sødning.
- Modvirker muskelnedbrydning
- Højt proteinindhold
- Langsom kaseinprotein
- Godt natprotein og mellem måltider
- Lav på laktose
Tips! Er du usikker på, hvilken smag der passer til dig? Prøv vores praktiske portionsposer og test dig frem blandt smagene!
Himmelske smage
Core Casein indeholder fantastiske ingredienser, der gør smagene til noget ud over det sædvanlige, sammen med en fyldig konsistens. Vores lækre kaseinsmage vil få din mund til at løbe i vand, og du vil længes efter næste gang, du kan drikke eller spise dit lækre kaseinprotein.
Vanilje har en lækker smag af vanilje, en enkel smag at blande med andet.
Chokoladedrøm har en fyldig og rig chokoladesmag. Indeholder chokoladestykker.
Jordbær minder om sommerens glade dage.
Citron/Vanilje giver dig en uovertruffen kombination af syrlig citron, der møder sød vanilje.
Blåbær/Acai har en dyb og bæragtig smag af blåbær og acai.
Naturel er som navnet antyder, helt naturlig og uden smag.
En drøm at have i grøden, også meget god som bare pudding!
- Johanna
Kasein er det protein på markedet med den langsomste optagningshastighed, hvilket gør det perfekt som en lækker mellemmåltid eller som et sidste måltid, før du går i seng om aftenen, som et natteprotein. Den høje mæthedsfølelse kombineret med gode næringsværdier og få kalorier har gjort kasein til et oplagt valg for mange træningsinteresserede, der er på kalorieunderskud og ønsker at modvirke muskelnedbrydning.
Hvad er kasein?
Kasein kommer fra mælkeprotein, hvor det udgør den største del af proteinet. Når du spiser eller drikker kasein og det til sidst når maven, dannes der en gel, der gør, at det tager længere tid for kroppen at nedbryde. Det betyder, at de aminosyrer, der findes i proteinet, frigives i kroppen langsommere end for eksempel valleprotein. Dette er positivt for dem, der ønsker at forsyne musklerne med protein over længere tid og forhindre, at muskelmassen nedbrydes. Kaseinens egenskaber gør det til et ideelt tilskud, når der er lang tid mellem måltiderne, under dieter eller lige før du skal i seng om aftenen.
Hvad er forskellen på kasein og valle?
Både kasein og valle kommer fra mælkeprotein, hvor 80 % er kasein, og 20 % er valle. De tilhører begge nogle af de mest almindelige varianter af protein og har lidt forskellige funktioner. Valleprotein optages hurtigere i kroppen, hvilket gør det til et godt alternativ til at forsyne kroppen med protein direkte efter træningen. Kasein har med sin langsomme optagelsesevne andre gode anvendelsesområder, eksempelvis til at forhindre muskelnedbrydning og til dem, der ønsker at forsyne kroppen med protein over en længere periode.
Tips! Læs mere om protein til træning i vores artikel.
kasein modvirker nedbrydning af muskelmasse
For dem, der træner meget, er det ekstra vigtigt med søvn og rigtig kost for at sikre ordentlig restitution i kroppen. Musklerne, som vi nedbryder under træning, bygges som bekendt op gennem hvile og ved at tilføre kroppen den rette type næring. Når du tager kasein lidt før sengetid, modvirker du nedbrydning af eksisterende muskelmasse, og kroppen får tilført tilgængelige byggesten, der kan bruges under hele nattens søvn.
Bagning med kasein
Noget, der er meget populært at bruge kasein til i stedet for at have det i en shaker og drikke det, er at lave budding eller mousse af det og spise det med grød om morgenen, som et mellemmåltid med lækkert tilbehør, eller som aftensmad med frisk frugt. Årsagen til, at man kan lave mousse eller budding ud af netop kasein, er, at dette proteinpulver lettere absorberer væske end valleprotein.
Sådan laver du kaseinfluff
Kært barn har mange navne, men basisopskriften på kaseinfluff er den samme og kræver kun to ingredienser: kasein og væske (vand, mælk eller plantebaseret mælk). Husk at starte med en lille mængde væske (ca. 0,5 deciliter), når du laver kaseinfluff eller kaseinpudding, og gradvist øge mængden, afhængigt af hvordan du ønsker konsistensen. Afhængigt af hvor avanceret du vil være, hvor meget tid du har, eller hvor sulten du er, kan man tilberede kaseinfluffet på lidt forskellige måder:
Hvis du vil have en rigtig luftig og let kaseinfluff, anbefaler vi, at du bruger en elpisker. På denne måde får du sagtens indarbejdet meget luft, og afhængigt af hvor meget væske du tilsætter, får du en lettere konsistens på din kaseinmellemmåltid. Har du meget tid, kan du med fordel stille dit kaseinfluff i køleskabet i cirka 1 time for at sætte det lidt, sikre en god konsistens, men frem for alt, kommer smagene bedre frem, når det har stået lidt.
Har du travlt, kan du lige så godt blande kasein og væske direkte i skålen og røre rundt med en ske. Prøv dog at få så meget luft ud som muligt, når du rører rundt, for at få lidt mere volumen på din proteinbudding.
Grød toppet med kaseinfluff
Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du ønsker at putte i din kaseinfluff eller hvad du vil toppe den med. Forbered en skål med kaseinbudding i valgfri smag, mens din grød koger sammen om morgenen, og top derefter grøden med kaseinfluffet. En perfekt og lækker morgenmad, der vil holde dig mæt længe. Ønsker du at lave en dessert ud af din proteinbudding eller bare gøre den lidt mere luksuriøs, kan du toppe med lidt sukkerfri chokolade, jordnøddesmør, kokosflager eller hakkede nødder.