Anab Protein
Produktrekommendationer
- Produktbeskrivelse
- Næringsindhold
- Skriv en anmeldelse
- Levering og betaling
Pro Nutritions Anab Protein er et perfekt allround-protein. Fremstillet til anvendelse ved både træning, mellemmåltider og aftenmåltider. Uanset tidspunkt giver Anab Protein maksimal muskelvækst!
- Udmærket allround-protein
- Fremstillet til maksimal muskelvækst og genopbygning
- 3-trins optagelse (time-release-effekt)
- Fordeling af hurtigt og langsomt protein på 50/50
- Meget højt proteinindhold
- Lavt laktoseindhold
Pro Nutrition har altid været kendt for at kombinere kvalitet med en god pris. Ved at sammensætte 3 forskellige proteinråvarer med forskellige egenskaber og optagelsestider har Pro Nutrition fremstillet Anab Protein et produkt, der garanterer musklerne øjeblikkeligt protein og byggemateriale i op til 8 timer efter indtagelse. Anab Protein er et produkt, der kan og bør anvendes ved træning, inden nattesøvn og som måltidssupplement uanset målsætning såsom opbygning eller ønsket vægttab. Anab Protein består af:
Valle
Et letoptageligt mælkeprotein, som takket være dets hurtige optagelse er specielt velegnet i forbindelse med træning. Ved træning er det vigtigt hurtigt at forsyne musklerne med protein (aminosyrer). Pro Nutrition benytter sig af et ultrafiltreret valleproteinkoncentrat, som er en suveræn form for valleprotein fremstillet gennem en skånsom rensningsproces, der bevarer proteinets naturlige fraktioner.
Kasein
Et mælkeprotein med lavt indhold af laktose, som optages langsomt og giver en god mæthedsfornemmelse. Undersøgelser viser, at kasein kan forsyne dine muskler med byggematerialer (aminosyrer) i op til 8 timer efter indtagelse. Dette betyder, at Anab Protein også er velegnet til indtagelse inden nattesøvn. Kasein er det protein, der virker bedst antikatabolt (modvirker muskelnedbrydning). Den langsomme optagelse og antikatabole indvirkning kombineret med en bedre mæthedsfornemmelse gør dette protein meget anvendeligt under diæt.
Helmælksproteinisolat (Total Milk Protein)
Mælkeprotein består naturligt af en 80/20 fordeling af kasein og valle. Helmælksproteinisolat er et mælkeprotein i den mest naturliga form og består af valleproteinisolat og micellar kasein i en og samme råvare. Helmælksproteinisolat har et lavt indhold af laktose.