

Produktet er udgået
Økologisk valleprotein med en naturlig smag.- Valle fra køer i Alperne- Ingen tilsætningsstoffer
- Perfekt snack
Produktrekommendationer
Andre tilbudsprodukter
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Økologisk valleprotein
Healthwell Valleprotein ØKO (Organic Whey Protein) er et organisk valleprotein, der er udviklet med strenge krav til hele rejsen fra produktion til færdigt produkt. Det er et protein for dig, der synes, at produktets oprindelse er vigtig, mens du også ønsker kvalitet. Valle er blevet ekstraheret fra mælk fra køer i de grønne, østrigske alper. Proteinet har en naturlig smag og er helt uden tilsætningsstoffer, alt for at bevare dets indhold så naturligt som muligt. Dette giver dig igen mulighed for nemt at bruge det protein, du ønsker, i madlavning eller bagning. Perfekt til dig, der ønsker at få mere protein i dig og leder efter et naturligt alternativ!
- Økologisk valleprotein
- Med valle fra køer i Alperne
- 76 % protein
- Naturlig smag - smag til selv!
- Uden tilsætningsstoffer og sødestoffer
- Perfekt i en mættende snack
Bland, hvordan du vil, med hvad, du vil
Takket være dens naturlige smag kan du blande Healthwell Valleprotein EKO med hvad du vil, uden at pulveret overtager smagen. Det giver dig også mulighed for at vælge, om du vil tilføje sukker eller sødestoffer. Til gengæld betyder det, at Healthwell Valleprotein EKO er fremragende til dig, der ønsker et alsidigt og varieret proteintilskud. Pulveret kan bruges til madlavning, bagning eller en smoothie. Du kan lave en sød, proteinrig smoothie eller bage robuste, proteinrige boller.
Protein er kroppens byggesten
Protein er nødvendigt for at bygge alt fra celler og enzymer til hormoner. Det spiller også en central rolle i immunsystemet. Med andre ord er næringsstoffet vigtigt for hele kroppens funktion. I protein kan der være op til 20 forskellige aminosyrer, hvoraf 9 er essentielle. Det betyder, at vi skal få dem igennem kosten, da kroppen ikke producerer dem. Mange mennesker, der ønsker at bygge muskler, er normalt forsigtige med deres proteinindtag, da muskler hovedsageligt består af protein. Protein er også mættende og er derfor fordelagtigt at have i snacks.
Valleprotein
Valleprotein ekstraheres fra komælk. Det, der kaldes valle, udgør omkring 20% af mælkens samlede proteinindhold og adskiller sig fra andre stoffer i ostefremstilling. Det resterende fedt fjernes derefter for at opnå valleproteinet. Valleprotein er et populært proteintilskud, da det har en bred aminosyreprofil.
Hvad betyder det, at et valleprotein er EU økologisk?
I økologisk fødevareproduktion tager du højde for biodiversitet, bevarelse af naturressourcer, miljøpraksis og streng dyrevelfærd (1). For at kunne mærke et produkt som EU-økologisk, mærkningen som bruges inden for EU, skal et produkt opfylde strenge betingelser, der gælder for hele produktionskæden. Produktet skal indeholde mindst 95% økologiske ingredienser og derudover skal de øvrige 5% opfylde andre strenge betingelser (1).
Når det kommer til produkter, der kommer fra dyr (for eksempel valleprotein), er der krav til, hvordan dyrene skal håndteres. Foderet, som dyrene spiser, skal være økologisk og for det meste dyrkes på deres egen gård. Dyrene skal have lov til at være udendørs og have udløb til deres naturlige adfærd (2).
I økologisk planteproduktion er det vigtigt at fremme jordens frugtbarhed, at du kan have flerårig afgrøderotation, og at du kan have en cyklus med organisk materiale. Derfor bør gødning, jordforbedringsmidler og plantebeskyttelsesmidler kun bruges, hvis de overholder principperne og målsætningerne for økologisk produktion. Generelt kræver EU, at en økologisk fødevare skal fremstilles uden syntetisk fremstillede kemiske pesticider og uden kunstgødning. I økologisk produktion er genmanipulation også forbudt. Derudover bør produktionen primært regne med vedvarende ressourcer (3).
Referencer:
- EG. 2007. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91. (Hentet 2021-09-24)
- Fødevarestyrelsen. 2021. Økologisk mad - noget at tænke på for virksomheder (Hentet 2021-09-24)
- EG. 2007. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91.(Hentet 2021-09-24)